Sponsors - Links

Ahro Tax

Wij rijden taxiritten 24/7 in heel Nederland, Belgiƫ en Duitsland. En dat voor scherpe tarieven. Voor zakelijk vervoer bent u bij AhRo Tax aan het juiste adres. Wij zijn ervaren op de zakelijke markt.

DLH STORE

DLH Store biedt een ruim assortiment A-merk airconditioners tegen zeer scherpen prijzen aan. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Mitch Computer Service

Wij kunnen u helpen om een mooie professionele site te bouwen. Uw website is tenslotte uw digitale visitekaartje. Wij leveren goedkope webhosting & onderhoud van uw website.

BTI TAX

BTI TAX biedt professioneel en exclusief taxivervoer voor iedereen. Na ruime ervaring met het taxibedrijf AhRo Tax hebben Ahmed & Roger besloten BTI TAX over te nemen in 2014. Zo kunnen ze hun klanten nog beter bedienen.

Wijen Techniek & Advies

Wijen Techniek & Advies is een jong en dynamisch allround bouwadviesbureau in Rotterdam. Wij leveren diensten voor zowel bedrijven als particulieren. Bij ons kunt u terecht voor al uw techniek advies, bouwadvies en bouwbegeleiding.

Velly’s Shop

Van speenkoorden tot aan bijtringen/ bijtspeeltjes van knuffels tot aan activiteit speelgoed. Alles wat wij tegenkomen wat een toevoeging voor uw kindje kan zijn kopen wij voor u in.

Kooistra Dakwerk

Onze dakdekker 24 uur spoed service staat dag en nacht voor u klaar. Wanneer u te maken heeft met daklekkage heeft u vaak met spoed een dakdekker nodig. Dan ben je bij Kooistra Dakwerken aan goede adres. Wij zijn snel op locatie om het probleem te verhelpen. Dus wacht niet langer en bel meteen 06-48884075.

GM Nails

Bent u op zoek naar professionele nagelproducten? Een Webshop met een ruim aanbod aan nagelproducten assortiment. Dan zit je bij GM Nails goed. Mooie Handen zijn voor iedereen mogelijk! Stop met zoeken naar de juist webshop! Want wij streven naar en leveren perfectie op alle fronten en top merk producten.

Rivleys

Bij onze webshop vind je een breed assortiment Sextoys, Lingerie en meer. Voor 22:00u besteld is Morgen Thuis. Keuze uit ruim 10.000 arikelen. Daarnaast willen wij onze klanten van een uitstekende service voorzien. Hierdoor is het mogelijk om door middel van verschillende manieren contact te leggen door middel van de klantenservice.

Hijsklussen Limburg

Hijsklussen Limburg is een klein en jong maar ervaren bedrijf dat ligt in Margraten. Wij zijn uw betrouwbare partner voor kleine en grote hijsklussen. Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde en gespecialiceerde medewerkers.

Verhuisservice Limburg

Dat doe je met Verhuisservice Limburg. Als verhuisbedrijf Verhuisservice Limburg kunnen we uw inboedel vakkundig en goedkoop verhuizen van, naar en in Limburg. Wij verzorgen als professioneel verhuizer dagelijks meerdere succesvolle verhuizingen in Limburg. wij hebben het juiste materieel tot onze beschikking en onze medewerkers zijn getraind om uw inboedel veilig te verhuizen.

Balter Sittard

Balter staat erom bekend dat wij goede service bieden, zowel op het gebied van verkoop als aftersales.
Bezorgen en installeren uw gekochte apparatuur en sluiten het ook op uw oude apparatuur aan.
Het controleren van antenne signaal, wifi netwerk en lossen dit op of adviseren u hierin is standaard.